Palvelut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YES Pohjanmaa auttaa opettajia kasvattamaan menestyviä nuoria tarjoamalla seuraavia yrittäjyyskasvatuksen palveluja

1.Valmennukset

Nuoren tulevaisuuteen ja työelämään valmentaminen kuuluu jokaiselle opettajalle. Tarjoamme opettajille valmennuksia jotka antavat valmiuksia yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen ja toteuttamiseen omassa työssä. YES Pohjanmaa tarjoaa paikallisesti seuraavia valmennuksia:

Räätälöimme suurin osa koulutuksista joten jos haluat koulutusta juuri Sinun koulullesi niin ota yhteyttä!

2.Yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen

Tarjoamme opettajille tukea koulujen opetussuunnitelman toteuttamiseen ja yrittäjyyskasvatuksen sisällyttämiseen osaksi koulujen toimintaa. Avuksi toteutuksiin YES kerää jatkuvasti hyväksi havaittuja yrittäjyyskasvatuksen käytäntöjä ja kokoaa niistä materiaaleja ja toimintamalleja opetushenkilöstön käyttöön.

3.Koulu-yritysyhteistyö

Koulun ja työelämän yhteistyöllä nuoret saavat realistisen käsityksen työelämästä ja yrittäjyydestä ja tutustuvat lähialueen elinkeinoelämään. Annamme tukea koulu-yritysyhteistyöhön niin opettajalle kuin yrittäjällekin. Tarjoamme verkostoja ja toimintamalleja, joilla pääset luomaan uusia kontakteja ja ideoimaan yhteistyötä. Tutustu kaikille kouluasteille sopiville toimintamalleihimme.

Teemme yhteistyötä Pohjanmaan Yrityskummien  ja Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa.

4.Nuori yrittäjyys -aluepalvelut

YES Pohjanmaa toimii yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) kanssa. NY Yrittäjyyskasvatuksen polku- ohjelmiin eri kouluasteilla voit tutustua täällä.

 

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php