17-24 -vuotiaille nuorille tilaisuus seurata johtajan työpäivää – haku auki nyt ympäri Suomen

Mitä johtaja tekee? Mikä on johtajan tärkein taito? Miten johtajasta tuli johtaja?

YES-verkosto järjestää yhdessä Kauppakamarien ja Nuorkauppakamarien kanssa Tuhat nuorta johtajaa -kampanjan, jossa nuori pääsee päivän ajaksi seuraamaan johto- tai esimiesasemassa olevaa henkilöä.

Nuorelle päivä on ainutlaatuinen tilaisuus tarkastella etualapaikalta tarkastella johtajuuteen ja työelämään liittyviä asioita ja selvittää, mitä johtajuus tarkoittaa käytännössä ja millaisia taitoja työelämässä tarvitaan.

Päivän aikana nuori mahdollisesti osallistuu tapaamisiin, todistaa päätöksentekoa, näkee henkilöstöhallintoa tai seuraa muita johtajan työpäivään liittyviä asioita. Parhaimmillaan nuori saa eväitä oman työuransa rakentamiseen.

Ketkä pääsevät mukaan?

Tuhat nuorta johtajaa -kampanjaan voivat hakea kaikki 17–24 vuotiaat lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa opiskelevat nuoret.

Tuhat nuorta johtajaa -kampanja kattaa koko Suomen, mutta toteutus tapahtuu alueellisesti. Hakijoista valitaan ympäri Suomea tuhat nuorta, jotka viettävät päivän johtajan seurassa pääsääntöisesti joko toukokuussa viikolla 19 (8.-12.5.2017) tai marraskuussa viikolla 46 (13.-17.11.2017). Päivä voidaan toteuttaa alueellisesti tai yrityskohtaisesti myös muuna sopivana ajankohtana.

Haku kampanjaan on käynnissä, ja nuori saa tiedon onko valittujen joukossa noin kuukautta ennen toteutusajankohtaa.

Opettaja, mitä sinä voit tehdä?

Lähtisivätkö sinun oppilaasi päivän ajaksi seuraamaan johtajan työpäivää? Kerro nuorille kampanjasta ja kannusta heitä ilmoittautumaan.

Nuori voi ilmoittautua itse täyttämällä hakulomakkeen sivulla 1000nuortajohtajaa.fi/opiskelijoille.

Yrittäjä, lähde mukaan!

Toimitko johto- ja esimiestehtävissä tai verkostojen ja projektien vetovastuussa? Lähde mukaan viettämään päivä nuoren kanssa ja anna hänelle arvokas kokemus työelämästä ja johtamisesta!
Ilmoittaudu kampanjaan täyttämällä yhteystietosi ja valitsemalla sinulle sopiva ajankohta 1000nuortajohtajaa.fi/johtajille.

Kauppakamari kokoaa tiedot kampanjaan ilmoittautuneista johtajista ja ottaa yhteyttä, kun alueen opiskelijavalinnat ovat selvillä. Osallistuminen ei edellytä kauppakamarin jäsenyyttä vaan kampanja on avoin kaikille organisaatioille.

Lisätiedot ja hakuohjeet:

1000nuortajohtajaa.fi

YES-aluetoimijat

alueelliset Nuorkauppakamarit

Kauppakamarien alueelliset yhteyshenkilöt

 

 

Comments

comments

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php